loading...
دیاکو , پورتال فرا جامع
آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 45 سه شنبه 04 خرداد 1395 نظرات (0)

 

خواص سیر

 

آیا از ویژگی های درمانی سیر می دانید؟

سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد و دارای غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های B۲، B۱ و B۳ است. از گذشته تا امروز از سیر برای تصفیه خون استفاده می‌شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.

کلسترول بد یا همان LDL هیچ‌وقت راه دوستی با سیر را پیدا نمی‌کند. سیر  کلسترول و پلاک‌های چربی داخل عروق را کاهش می دهد. همان طور که می‌دانید این پلاک‌ها با تنگ گردن و سفت کردن دیواره عروق باعث کاهش جریان خون به بافت‌ها، افزایش فشارخون و در بیشتر موارد در نهایت منجر به سکته خواهند شد. به همین خاطر است که پزشکان مصرف سیر را به مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی و نیز برای پیشگیری از این بیماری‌ها توصیه می‌کنند. سير همچنين داروی ضد انعقاد خون نيز به شمار مي رود. يک داروی طبيعی برای رقيق کردن خون است. سير می تواند به بيمارانی که از بيماری انسداد شريانی که باعث لخته شدن خون در ناحيه پاها می شود، رنج می برند نيز کمک کند.

سیر توانایی ورزش کردن را افزایش و خستگی حاصل از آن را کاهش می‌دهد. روغن سیر توانایی ورزش را در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی افزایش می‌دهد. در یک بررسی انجام شده در سال ۲۰۰۵ دیده شد که اوج سرعت ضربان قلب در بیماران قلبی که به مدت ۶ هفته سیر مصرف کردند، تا ۱۲ درصد کاهش می یابد. سیر از دست رفتن بافت استخوان در زنان را که به خاطر کاهش استروژن شروع می‌شود کاهش می‌دهد. به عبارت دیگر، سیر حاوی مواد مغذی است که به عنوان واحدهای ساختمانی برای استخوان‌‌های سالم و مستحکم عمل می‌کنند.

سیر اشتها آور و درمان کننده سوء هاضمه، درد و ورم معده، روده، سوزش و ترشی معده و همچنین درمان کننده اسهال ساده و خونی، سل روده و عفونتهای دستگاه گوارش است. جوشانده سیر توام با شکر، دفع کننده انگل های معده و روده و همچنین کرمك در ناحیه معده می باشد.سیر ترشی نیز اسهال را درمان می نماید.

خواص سیر


بیماری های تنفسی

سیر، برطرف کننده تنگی نفس، سرفه های مزمن و ساده و ضد عفونی کننده ریه است و عفونتهای ریه را برطرف می سازد. سیر، برونشیت، سیاه سرفه، سل را درمان می نماید و از بروز یا گسترش بیماری های ریوی جلوگیری می نماید.

اختلالات کلیوی

شیره سیر، کلیه ها را تحریک نموده، بر حجم ادرار افزوده و سبب دفع آب زیادی از بدن، سنگ کلیه و درمان اختلالات دفع ادرار می گردد.

دستگاه اعصاب

سیر تقویت کننده مغز و دستگاه اعصاب است. جوشانده سیر توام با شکر، قولنج و ورم روده را با منشاء عصبی درمان می نماید. سیر، فلج و لرزش اندامها را برطرف می سازد.

 

 

نکاتی درباره سیر

یک) خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می‌کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می‌شود.

دو)سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است و موجب از بین رفتن کدورت ذهن می‌شود.

سه) گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها می‌شود.

چهار) مصرف محدود سیر در پایان دوران بارداری باعث افزایش وزن جنین می‌شود.

پنج) سیر برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است.

شش) سیر برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری‌های قلبی عروقی مقابله می‌کند.

هفت) آنتی اکسیدان قوی موجود سیر، رادیکال‌های آزاد را که باعث پیری و بیماری می‌شود خنثی می‌کند.

هشت) سیر با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می‌شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می‌دهد.

نه) زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می‌شود.

ده) بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع می‌شود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن سبب رفع بوی سیر است.

 

 

DIAKOUدیاکو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دیاکو با هدف اطلاع رسانی و بالابردن اطلاعات کاربران اینترنت ، از سال 94 فعالیت خود را آغاز کرده است. امیدواریم در کنار شما بهترین باشیم.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 682
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 92
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 140
  • باردید دیروز : 25
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 165
  • بازدید ماه : 262
  • بازدید سال : 5,009
  • بازدید کلی : 173,425